Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • ΜΕΣΩ COURIER ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της υπηρεσίας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Θα ενημερωθείτε για το κόστος της χρέωσης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  • ΜΕΣΩ ΑΠΛΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Για τις αποστολές εκτός Ελλάδας, χρησιμοποιούμε το απλό επιστολικό ταχυδρομείο με χρόνο παράδοσης από 10 έως 15 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος για τις αποστολές αυτές είναι €15.
  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στο Εμπορικό Κέντρο Χολαργού στην οδό Περικλέους 56. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την ημερομηνία παραλαβής τους. Η παραγγελία θα παραμείνει στο κατάστημα μας με κράτηση στο όνομα σας για δύο (2) ημέρες. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας ή άλλο επίσημο έγγραφα για την πιστοποίηση των στοιχείων σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη πληρώσει το αντίτιμο των αγορών σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας την απόδειξη πληρωμής και να επικοινωνήσετε μαζί μας για την επιβεβαίωση της λήψης της πληρωμής σας.